Güneydoğu Anadolu Kulüplerinin Başkanları İstanbul'da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Görüştü

Güneydoğu Anadolu kulüplerinin yöneticileri, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek önemli konuları ele aldı.

Güneydoğu Anadolu Kulüplerinin Başkanları İstanbul'da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Görüştü
Güneydoğu Anadolu kulüplerinin yöneticileri, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek önemli konuları ele aldı.

Güneydoğu Anadolu bölgesindeki futbol kulüplerinin başkan ve yetkilileri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz Riva'daki merkezinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti. Ziyarette, Yeni Diyarbakırspor A.Ş., Büyükşehir Belediyespor, Cizrespor, Dersimspor, 12 Bingölspor ve Batman Petrolspor'un başkanları ile yöneticileri yer aldı. Ayrıca TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda, geçtiğimiz günlerde yaşanan 3. Lig play-off yarı finalinde meydana gelen olaylar tartışıldı. Yeni Diyarbakırspor'un Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta hakemin verdiği penaltı kararı sonrası çıkan gerginlik üzerine TFF, maçı 3-0 Denizli lehine sonuçlandırmıştı. Bu durum, Güneydoğu Anadolu kulüplerinin başkanlarını bir araya getirerek liglerden çekilme düşüncesini gündeme getirmişti. Ancak yapılan görüşmelerin ardından liglere devam kararı alındığı belirtildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin