Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü Öğrencileri İstanbul Beşiktaş'ta Buluştu

Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü'nün projesi kapsamında İstanbul'a giden 41 öğrenci, Beşiktaş Belediye Başkanı ile bir araya geldi.

Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü Öğrencileri İstanbul Beşiktaş'ta Buluştu
Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü'nün projesi kapsamında İstanbul'a giden 41 öğrenci, Beşiktaş Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Google News'te Abone Ol

Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü’nün hazırladığı proje çerçevesinde İstanbul'a giden 41 öğrenci, Beşiktaş Belediyesi ile işbirliği yaparak önemli bir deneyim yaşadı. Öğrenciler, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile bir araya gelerek, birlik ve beraberliğin önemine dair sohbet ettiler. Proje Koordinatörü Mikail Karadeniz'in eşlik ettiği grup, Hakkari'nin ünlü türkücüsü Aydın Aydın ile tiyatro oyuncuları Metin Keçeci ve Tülay Bulut'un da katıldığı buluşmada, gençlerin Hakkari'den İstanbul'a olan yolculukları hakkında bilgi verildi. Başkan Hazinedar, öğrencilerin ziyaretinin önemine vurgu yaparak, barış içinde yaşamanın gerekliliğini dile getirdi. Metin Keçeci, Beşiktaş Belediyesi’nin bu projeyi desteklemesinin büyük bir değer taşıdığını ifade ederken; Aydın Aydın, Kürtçe müziğin önemine dikkat çekti ve 'hamsi hamsi' parçasını söyledi. Öğrencilerin İstanbul'da iki gün boyunca çeşitli yerleri gezmeleri planlandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin