Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası finali öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün kendisine kırgın olup olmadığı sorusuna cevap veren Hamzaoğlu, “Yönetimin aldığı bir karar vardı. Dünde konuştuk, onların açısından bir sıkıntı yok” dedi. Hamzaoğlu, ayrıca “İki gündür uyuyamıyorum” diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.
Bursaspor ile Galatasaray arasında yarın oynanacak olan kupa finali öncesi her iki takımın teknik direktörleri Fair-Play çağrısında bulundu. Ziraat Türkiye Kupası finali, Bursa Atatürk Stadyumu’nda saat 20.30'da başlayacak. Maçın hakemi Bülent Yıldırım olacak. Hamzaoğlu, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Her iki takım da iyi futbol oynamaya çalışan ekipler. Yarın sadece futbol oynamak isteyen iki takım olacak” ifadelerini kullandı.
ŞENOL GÜNEŞ: “GALATASARAY HAK ETTİĞİ ŞAMPİYONLUĞU ALDI”
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğunu kutlayarak, “Hak ettikleri şampiyonluğu aldılar” dedi. Güneş, finalin güzel bir mücadele olmasını dileyerek, Fair-Play vurgusunda bulundu.
HAMZA HAMZAOĞLU: “KUPAYI İKİ TAKIMDA ÇOK İSTİYOR”
Hamzaoğlu, her iki takımın da Türkiye Kupası’nı kazanmak için çok istekli olduğunu belirtti. Ayrıca, Sinan Bolat’ın kalede görev alacağını duyurdu. “Sinan da Muslera kadar olmasa bile onu aratmayacak şekilde görevini yapacaktır” dedi.
SELÇUK İNAN: “SEZONU ÇİFTE KUPA İLE KAPATMAK İSTİYORUZ”
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ise, “Yaşamış olduğumuz şampiyonluktan sonra ikinci kupayı da almak hedefimiz” diyerek, Bursaspor’a saygı duyduklarını ifade etti. İnan, “Herkes tadını çıkarsın ve iyi olan kazansın” diye ekledi.
Final maçı öncesinde her iki teknik direktör ve oyuncular, taraftarlara güzel bir futbol izlettirmek için hazır olduklarını belirtti. Tüm gözler, yarınki karşılaşmaya çevrildi.