Hatay Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunu hızla sürdürüyor. Dörtyol merkez ile Altınçağ-Yeniyurt arasındaki bağlantı yolu, yıllardır ihmal edilmiş haldeydi. Şimdi bu yol, vatandaşların kullanımına açıldı. Altınçağ ve Yeniyurt'daki vatandaşlar, bu hizmetin gelmesinden ve unutulmadıklarını görmenin mutluluğunu yaşıyorlar.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, yaptığı açıklamada, söz verdikleri gibi yolları asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti. Toplamda üç kilometre uzunluğundaki yol, 3 bin 500 ton sıcak asfalt ile kaplandı. Başkan Toksoy, yolların altına su kanalları açarak asfalta zarar gelmemesi için gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti.
Başkan, "Hiçbir vatandaşımız unutulduğunu zannetmesin. Dörtyol’u karış karış gezip eksiklikleri gidereceğiz. İmkânlarımız kısıtlı ama bunu bahane olarak kabul etmiyoruz. Siz değerli vatandaşlarımız, en güzel hizmetlerin sahibi olmalısınız," dedi.
