Kırıkhan ilçesinde, 408 Evler Mahallesi'nde, bir vatandaş evinde beslediği Belçika kurdu cinsi köpeği elektrik direğine asılmış halde buldu. Köpeğin sahibi, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve inceleme başlatıldı.
Hayvansever İbrahim Göçer, köpeğin bu şekilde öldürülmesine büyük tepki gösterdi. Olayın vahşet olduğunu belirten Göçer, "Kırıkhan ilçesi 408 Evler Mahallesi’ndeyiz. Sahipli köpeği zehirleyip, direğe asmışlar. Şu an emniyet ekipleri olay yerinde, savcılıkla birlikte mücadele edeceğiz. Bu köpeklere muhtaç kalmış insanlarız, depremden etkilendik. Eğitimli Belçika kurdu ve sahibi çok kötü durumda. Bu durumu yapanların ortaya çıkarılması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Olay, hayvanseverlerin ve vatandaşların büyük tepkisini toplarken, bölgedeki diğer hayvanların güvenliği için de endişelere yol açtı. Polis, köpeği direğe asan kişinin ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.