Hatay'da Beyaz Eşya Bayisinde Yangın: 3 Milyon TL Zarar

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir beyaz eşya bayisinde çıkan yangında, 3 milyon TL değerindeki sıfır ürünler tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Hatay'da Beyaz Eşya Bayisinde Yangın: 3 Milyon TL Zarar
Mithat Uslu’ya ait iş yerinde, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüyerek tüm mağazayı etkiledi. Uslu, deprem sonrası inşa ettiği iş yerinde Altus bayiliği yaparak geçimini sağlıyordu. Yangın sırasında yaralanma ya da can kaybı yaşanmaması ise tek teselli oldu.

Yangının Sebebi Elektrik Kontağı
Uslu, yangının yüksek voltajdan kaynaklandığını ve dolabın fişinden çıktığını belirtti. "Babam bir hafta önce vefat etti, yangın da onun ölümünden sadece 7 gün sonra çıktı" diyen Uslu, "Komşular, deponun yandığını haber verdiler. Yangın başladığında torunumla evde oynuyordum. İtfaiyeyi aradık ama yangın çok büyümüştü. Yanan ürünlerin hepsi sıfır ve Altus markalıydı. Stokta 3 milyon TL değerinde malımın yandığını söylediler" ifadelerini kullandı. Yangının ardından yan taraftaki ürünlerin de zarar gördüğü öğrenildi. Uslu, deprem sonrası yeniden iş hayatına dönme çabasının bu yangınla sekteye uğradığını vurguladı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin