Havaların Isınmasıyla Birlikte İlaçlama Çalışmaları Hızlandı! Tarsus’ta Program Dahilinde Merkez ve Bağlı Mahallelerde Zararlılara Karşı Mücadele Yürütülüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ilaçlama birimi ekipleri, yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sinek ve diğer zararlılara karşı mücadelesini hızlandırdı.

21 Haziran 2021 Pazartesi, 12:16
G: 21.06.2021 - 12:38
Havaların Isınmasıyla Birlikte İlaçlama Çalışmaları Hızlandı! Tarsus’ta Program Dahilinde Merkez ve Bağlı Mahallelerde Zararlılara Karşı Mücadele Yürütülüyor
-

Kış ayları boyunca kesintisiz olarak binlerce noktada ilaçlama faaliyeti gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, uçkun, pire, karasinek, ot sineği, fare, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmasını program dahilinde tüm mahallelerde uyguluyor.
Büyükşehir ekipleri, onlarca personel ve araçla haftada 3 gün merkez, 2 gün ise bağlı mahallelerde uçkun zararlısına karşı ilaçlama için mesai harcıyor.
Büyükşehir ekipleri, ortak kullanım alanlarının yanı sıra vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler üzerine de çalışma yapıyor.
Bu kapsamda apartmanların bodrum katları, kuyular, boş arazilerde ki sulak noktalar, atıl vaziyette duran hurda eşyaların iç bölümleri, atıksu tahliye sistemleri, hayvan besiciliğinin yapıldığı alanlarda, başta sinek olmak üzere, diğer zararlılara karşı ilaçlama ve dumanlama faaliyetini yerine getiren Büyükşehir ekipleri, çöp konteynerleri ile kanalizasyon sistemlerinde de ilaçlama gerçekleştiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı