Haydar Baş, Aile Politikasında Ev Hanımlarına 1500 TL Maaş Vaadetti

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, ev hanımlarına yönelik 1500 TL maaş vaadinde bulundu ve bu uygulamanın aile yapısını güçlendireceğini ifade etti.

Haydar Baş, Aile Politikasında Ev Hanımlarına 1500 TL Maaş Vaadetti
BTP Genel Başkanı Haydar Baş, ev hanımlarına yönelik 1500 TL maaş vaadinde bulundu ve bu uygulamanın aile yapısını güçlendireceğini ifade etti.
Google News'te Abone Ol

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Milli Ekonomi Modeli çerçevesinde aile politikalarını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Ev hanımları ailenin temel taşıdır. Bizim iktidarımızda her Türk kadını 1500 TL ev hanımı maaşı alacaktır" dedi. Seçim çalışmaları kapsamında kadınların toplumdaki yerinin önemine vurgu yapan Baş, "Ailenin reisi bazı yerlerde ana, bazı yerlerde de babadır. Bu ikili bir bütündür" şeklinde konuştu.


Doğum İkramiyesi ve Çocuk Maaşı
Haydar Baş, ayrıca annelere yönelik doğum ikramiyesi vaadinde bulunarak, "Hanımlar doğum yaptıkları zaman devletten 15 bin lira doğum ikramiyesi alacak. Her çocuk için ailelere 250 TL çocuk maaşı vereceğiz" ifadesini kullandı. Bu uygulamalarla aile hayatının düzenli hale geleceğini belirten Baş, ailelerin ekonomik olarak güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.


Vatandaşlık Maaşı ile Bağlılık Oluşacak
Baş, vatandaşlık maaşı uygulamasıyla vatandaşların vatanlarına bağlı olacağını ifade etti. "Her vatandaşımız 1000 TL vatandaşlık maaşı alacak. Bu sistem, Türkiye'nin kaynaklarıyla mümkündür" diyen Baş, toplumun birliğini sağlamanın önemine dikkat çekti. "Herkes bu sayede ülkesini, devletini sevecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin