‘Haydi Erdemli’ye’ Projesi Göz Doldurdu

Erdemli Belediyesi, Tarihin ve Kültürlerin Buluşma Noktası Erdemli ‘Haydi Erdemli’ye’ programı ile Mersinlilerle bir araya geldi.

30 Eylül 2019 Pazartesi, 11:17
‘Haydi Erdemli’ye’ Projesi Göz Doldurdu
-

Erdemli Belediyesi, ‘Haydi Erdemli’ye’ programı ile saat:16.00’da Mersinli vatandaşlarla buluştu. Program kapsamında gösterilerini gerçekleştiren Türkülerin Dansı, Belediye Şehir Tiyatrosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Çocuk Korosu toplulukları vatandaşları kendine hayran bıraktı. Ayrıca Erdemli’nin tarihi ve kültürel mekânlarının tanıtıldığı Gezilesi Erdemli Fotoğraf Sergisinin de yer aldığı programda Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun organizasyona katılan vatandaşlarla kurduğu sıcak iletişim dikkatlerden kaçmadı. İlçenin tanıtımı ve turizmin bölgede canlanması adına önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Erdemli’nin Mersin’in marka değeri olan ilçelerinden sayıldığına dikkat çekti.

Kızkalesi Medya Günleri, Kısa Film Festivali, Ayaş Antik Tiyatro Festivali gibi projelerle Erdemli’nin tarihi ve kültürel mekânlarının tanıtımını gerçekleştiren Başkan Tollu programda yaptığı değerlendirmede ise şu ifadelere yer verdi, “İlçemiz, gerek tarihi gerek doğal gerekse kültürel güzellikleri açısından turizmin önemli noktalarından bir tanesidir. El değmemiş birçok güzelliğe sahip bölgemizin; önemli yatırım noktalarından bir tanesi olan ilçemizin tanıtımı adına birçok projeye imza atıyoruz. Amacımız Erdemlimizi ve ilçemizle birlikte bölgemizi ulusal ve uluslararası nitelikte bir cazibe merkezi haline dönüştürmek. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini daha ekleyerek, Mersinlilere ilçemizi tanıtmak istedik. Bunu yaparken de vatandaşlarımıza oluşturduğumuz sosyal yaşam alanları sayesinde, kültür hayatımızı canlandıran kurslarımıza yer verdik. 7’den 70’e ilçemiz sakinlerine sağladığımız olanaklarla bugün burada onlarda kendilerine yer buldu ve ilçemizin tanıtımı gibi önemli bir amaç için sahne aldı. Ben tüm eğitmenlerimize, kursiyerlerimize ve bizleri yalnız bırakmayarak ziyaretimize gelen vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.”
--

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi