Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, asfalt üretim tesisi, konkasör tesisi, kum yıkama-eleme tesisi, beton santrali ve GES (Güneş Enerji Sistemleri) tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen bu incelemelerde Akkuş’a, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İbrahim Turan, İşletme ve İştirakler Müdürü Volkan Bingöl ile İnşaat Mühendisi İbrahim Arslantürk eşlik etti.
Yapılan değerlendirmelerde, yetkili birim müdürleri ve teknik personel, tesislerin mevcut durumu, üretim kapasiteleri ve personel yapısına ilişkin detaylı bilgiler sundu. İncelemelerde, tesislerin verimliliği, üretim süreçleri ve sürdürülebilirlik çalışmaları üzerinde duruldu. Ayrıca kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için yapılabilecek iyileştirmeler değerlendirildi.
Genel Sekreter Akkuş, İl Özel İdaresinin üretim tesislerinin hem altyapı hizmetlerine hem de kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine önemli katkı sağladığını vurguladı. Akkuş, sahada görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi. Bu tür incelemelerin, üretim süreçlerinin geliştirilmesi adına büyük önem taşıdığını ifade etti.