İki Belediye Temiz Bir Mersin İçin El Ele Verdi, Cadde ve Sokaklar Temizlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında kentin birçok noktasında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

24 Ocak 2021 Pazar, 09:19
İki Belediye Temiz Bir Mersin İçin El Ele Verdi, Cadde ve Sokaklar Temizlendi
-

Kent genelinde temizlik ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi ile bir kez daha el ele verdi. Her iki belediyenin ekipleri bir araya gelerek Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Temizlik ekipleri, Mezitli Mezarlığı’nın da yer aldığı ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu 18. ve 32. caddelerde çalışma yürüttü. Arazöz ile caddeler yıkandı, süpürge araçlarıyla sokaklar süpürüldü.

‘Kenti Mis’ gibi yapmak için Büyükşehir ve Mezitli Belediyesi bir arada
Büyükşehir Belediyesi’nin Mezitli Belediyesi ile gerçekleştirdiği ortak temizlik çalışması sayesinde vatandaşlar, hafta başında tertemiz sokaklar ve caddelerle karşılaşacak. Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Mezitli Belediyesi’nin temizlik ekiplerinden oluşan kadın ve erkek personeller el ele vererek caddeleri yıkadı, sokakları süpürdü. Mezitli Mezarlığı’nın bulunduğu bölgedeki kaldırımlar temizlendi, yaprak üfleme makinesiyle birikintiler kaldırıldı.

“Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim”
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ali Doğaner, gerçekleştirilen özverili temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Özveriyle çalıştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim” dedi.

“Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim”
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde Temizlik Şefi olarak görev yapan Danyal Güngör, işbirliği ile yürütülen temizlik çalışmasıyla ilgili olarak, “Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim, yaşanılabilir bir kent haline getirelim diye ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz” dedi.
Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Saha Amiri Fatma Damar Çingöl ise “Biz Mezitli Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa rutin bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

“Temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur”
Eski Mezitli Mahalle Muhtarı Veysel Kılıçoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’nin yürüttüğü ortak çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Başta her iki Belediye Başkanımız’a teşekkür ediyorum, amirlerine, daire başkanlarına, müdürlerimize, en önemlisi de çalışan personellerimize çünkü sahada çalışıyorlar. Ellerine, emeklerine sağlık. Gece-gündüz, 7/24 ne zaman arasak herhangi bir sorunda hep karşımızdalar. İyi niyet, ikili ilişkilerden kaynaklı sonuçlar doğrultusunda güzel bir Mezitli olacak, Mersin olacak inşallah. Temizlik konusunda da bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Her iki belediye ekiplerine de teşekkür ediyoruz çünkü temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor