İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu Mürüvveti Beklenen Çift Seçildi.

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu mürüvveti beklenen çift seçildi.

18 Haziran 2018 Pazartesi, 10:45
İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu Mürüvveti Beklenen Çift Seçildi.
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘Ömür boyu mutlu olsunlar, mürüvvetlerini görelim dediğin favori çiftin hangisi?’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti birinci seçildi.
Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Kullanıcılara ‘Ömür boyu mutlu olsunlar, mürüvvetlerini görelim dediğin favori çiftin hangisi?’ sorusu soruldu.
Ankette oynadıkları diziden bu yana Türkiye'nin favorisi olan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu oyların yüzde 53’ünü alarak açık ara birinci oldu. Onları yüzde 19 oy oranıyla aşklarına hayran kaldığımız Hazal Kaya ve Ali Atay takip etti. Sıradanlıktan uzak Öykü Karayel ve Can Bonomo yüzde 18 oy alırken çiçeği burnunda çift Hande Erçel ve Murat Dalkılıç yüzde 10 oy aldı.
Ankette kız - erkek dağılımında da sonuç değişmedi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti hem kızlardan hem erkeklerden yüzde 53 oy aldı.
KizlarSoruyor hakkında:
Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.
KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor.
Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor.
KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı.
KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti