İnegöl Belediyesi'nden Kültürel Bir Etkinlik
Ekim ayı etkinlikleri çerçevesinde, İnegöl Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konser, sanatseverleri bir araya getirdi. Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, orkestra şefliğini Murat Göktaş, solistliğini ise genç trompet sanatçısı Deniz Arda Başuğur üstlendi.
Konserde J. G. Neruda'nın "Trompet Konçertosu", Kara Karayev'in "3 Minyatür" eseri ile Türk bestecisi Nevit Kodallı'nın "Güzelleme" ve "Telli Turna" eserleri seslendirildi.
Başkan Taban'dan Teşekkür Mesajı
Konser sonunda sahneye çıkan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, izleyicilere hitap ederek, "Orkestramız öylesine güzel bir gece yaşattı ki, çok keyif aldık. Senfoni orkestralarını yıl içerisinde böyle bir parça da olsa deneyimlemiş oluyoruz. Bizleri kırmayıp geldiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Salonu dolduran kıymetli hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir akşam olduğunu düşünüyorum" dedi. Başkan Taban, etkinliklerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirtti.