İnegöl'de Kardeşinin Ölümüne Neden Olan Sürücüye Saldırı

Olay, Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi; Onur Y., 3 yıl önceki kazada kardeşi Uras Y.'nin ölümüne sebep olan Barış A.'ya saldırdı.

İnegöl'de Kardeşinin Ölümüne Neden Olan Sürücüye Saldırı

Olay, saat 16.00 sıralarında bir sitede gerçekleşti. Onur Y., 2022 yılında bisikletli kardeşi Uras Y.'nin ölümüne neden olan ve 31 yaşındaki Barış A.'nın yaşadığı siteye gitti. Site bahçesinde Barış A.’yı gören Onur Y., pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. Barış A., yaralanırken Onur Y. olay yerinden kaçtı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Yerinde İzler Bulundu
İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin aracını olay yerinden yaklaşık 3 kilometre uzaktaki bir otoparkta terk edilmiş olarak buldu. Araçta yapılan incelemede, saldırıda kullanılan tüfek de bulundu. Polis, kaçan Onur Y.'yi arama çalışmalarına devam ediyor.

Önceki Kaza ve Sonuçları
İnegöl ilçesi Fatih Mahallesi Gazi Atatürk Caddesi’nde 19 Ağustos 2022'de Barış A.'nın yönetimindeki otomobil, bisikletiyle yokuş aşağı inen Uras Y.’ye çarpmış ve Uras, hastanede 27 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Bu olay, Onur Y.'nin Barış A.'ya karşı duyduğu öfkenin tetikleyicisi oldu.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin