İstanbul Beşiktaş'ta Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Toplantısında birlik vurgusu yaptı.

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı’nda Ahmet Ürkmezgil, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Siyah-beyaz bayrağı hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız" dedi.

İstanbul Beşiktaş'ta Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Toplantısında birlik vurgusu yaptı.
İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı’nda Ahmet Ürkmezgil, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Siyah-beyaz bayrağı hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü’nün 2026 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Akatlar Mustafa Kemal Merkezi Attila İlhan Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, kulüp üyeleri ile bir araya gelmenin önemine değindi. Ürkmezgil, "Bugün burada yalnızca bir kulübün çatısı altında değil; ortak heyecanların ve zaferlerin birleştirdiği büyük bir ailenin sıcaklığında bir araya geliyoruz" şeklinde konuştu. Beşiktaş’ın sadece bir spor kulübü olmadığını, aynı zamanda bir yaşam biçimi ve duruş olduğunu vurguladı.

Birlik Vurgusu

Ürkmezgil, Beşiktaş’ın gücünün yalnızca sahada kazanılan kupalardan gelmediğini, asıl gücün taraftarların birlikteliğinden ve geçmişe sahip çıkmaktan kaynaklandığını ifade etti. "Beşiktaş’ı büyük yapan, farklı görüşleri tek bir çatı altında buluşturabilme kabiliyetidir" diyen Ürkmezgil, anlaşmazlıkların doğal olduğunu ancak birlik olmanın önemini vurguladı. "Birliğimiz bozulduğunda kaybeden yalnızca biz değil, bu büyük camia olur" diyerek birlik mesajını pekiştirdi.

Önümüzde Güzel Günler Var

Ürkmezgil, göreve geldikleri günden itibaren camia için birleştirici olmaya çalıştıklarını belirtti. "Birlik Divanı" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Ürkmezgil, Akaretler’de inşa edilen Süleyman Seba Müzesi ve Divan Kurulu Lokali projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini müjdeledi. Bu müzenin sadece kupalardan ibaret olmayacağını, Beşiktaş’ın hafızasını ve değerlerini gelecek nesillere aktaracak bir mekan olacağını söyledi. "Önümüzde güzel günler var. Ama o güzel günlere ancak birlikte yürüyerek ulaşabiliriz. Siyah-beyaz bayrağı hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin