Shakhtar Donetsk ile 2025-2026 Ukrayna Ligi'nde şampiyonluk yaşamış olan Arda Turan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "19 Haziran 2025. İstanbul-Ljubljana uçağı. Yepyeni bir sayfa açarak ve içimde çok fazla duyguyla, takımın hazırlık kampı için yola çıkıyoruz. O günkü heyecanımı ve merakımı dün gibi hatırlıyorum." ifadelerini kullandı.
Mesajında, 24 Mayıs 2026 tarihine atıfta bulunan Turan, o gün "Acaba" ile başlayan sorularının çoğunun cevabının "Tabii ki" ile başladığını vurguladı. Zorlukların kendilerini güçlü bir şekilde kenetlediğini belirten Turan, otobüs ve tren yolculuklarının zorluklarına, sınır kapılarındaki bekleyişlere ve maçların getirdiği belirsizliklere değindi.
Bu süreçte kendisine destek olan başkan Rinat Akhmedov ve kulüp profesyonellerine teşekkür eden Turan, kendisiyle birlikte olan ekibine ve taraftarlara da minnettar olduğunu ifade etti. Özellikle ailesine, eşine ve çocuklarına duyduğu sevgi ve minnettarlığı dile getirdi.
"Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk, hiçbir yere gitmiyor." diyerek, çocukları Hamza ve Asil ile geçirdiği anları hatırlatan Turan, bayram mesajında herkesin sevdikleriyle mutlu bayramlar geçirmesini diledi.
