Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Benjamin Bouchouari, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti. "Bu galibiyet bizim için çok önemli. Öz güven açısından değerliydi. Uzun bir kazanamama serisinin ardından bu galibiyeti almak mutluluk verici. Bireysel olarak da son iki maçta ilk onbirde oynayarak başarılı bir performans sergilediğimi düşünüyorum," dedi.
Oulai ile Oynamaktan Keyif Alıyorum
Bouchouari, orta sahada kendine partner olan Christ Inao Oulai ile oynamaktan zevk aldığını vurguladı. "Oulai ile oynamak büyük bir keyif. Oyun anlayışı çok iyi ve işleri kolaylaştırıyor. Bugün onunla birlikte oldukça iyi bir performans sergiledik," şeklinde konuştu.
Sezon Sonunun Güzel Olmasını Umuyorum
Sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemediğine de değinen Bouchouari, "Önemli olan, mümkün olduğunca fazla süre alabilmek. Bir futbolcunun gelişimi için düzenli süre bulmak çok önemli. Umuyorum sezon sonu bizim için güzel geçecek. Gelecek sezonun neler getireceğini hep birlikte göreceğiz," dedi.
Kupayı Kazanmak Önemli Hedefimiz
24 yaşındaki futbolcu, bireysel ve takım hedefleri arasında Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmanın öncelikli olduğunu belirtti. "Bireysel hedeflerimden biri Türkiye Kupası’nı kazanmak. Takım olarak da en önemli hedefimiz bu. Kupayı kazanmak, sezonu iyi bir noktada tamamlamamız için bir fırsat. Eğer kupayı alırsak, sezon sonu bizim için iyi olacak. Kazanabileceğimize inanıyorum. Öncelikle çarşamba günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçını kazanmalıyız, ardından da finalde yolumuza devam etmeliyiz," dedi.
