İstanbul'da Deprem Panik Yarattı: Öğrenciler Bahçeye Çıktı

Marmara Denizi'nde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul'daki okullarda büyük panik yaşandı. Öğrenciler, güvenli olduğunu düşündükleri bahçelere çıkarak beklemeyi tercih etti.

İstanbul'da Deprem Panik Yarattı: Öğrenciler Bahçeye Çıktı
AFAD, depremin saat 14.55'te gerçekleştiğini açıkladı. Depremin ardından İstanbul'un birçok noktasında vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Bahçelievler'deki bir ilkokul ve üniversitenin öğrencileri, havadan görüntülendi. Bu anlar, panik içinde dışarı çıkan öğrencilerin durumu hakkında bilgi verirken, okullardaki eğitim sürecinin de etkilenmesine neden oldu.

Öğrencilerin Panik Anları
Öte yandan, okullarda oluşan panik nedeniyle bazı öğrenciler deprem anında sınıflarını terk ederek bahçelere koştu. Bu durum, hem çocukların güvenliği hem de velilerin endişeleri açısından önemli bir konu haline geldi. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde hissedilen sarsıntıyla birlikte, vatandaşların yanı sıra öğrencilerin de bu tür durumlara hazırlıklı olmaları gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin