İstanbul'da ESEV Yeni Sanat Sezonuna Merhaba Dedi

"Çocuklarımıza dünyanın kapılarını açmak istiyoruz"

İstanbul'da ESEV Yeni Sanat Sezonuna Merhaba Dedi
Esenler'de ESEV, yeni sanat sezonunu coşkuyla karşıladı. Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, programda gerçekleştirdiği konuşmada, ESEV’in sunduğu kurslar ve başarılar hakkında bilgiler verdi. Şimdiye kadar 35 bin mezun verdiklerini belirten Göksu, yetiştirdikleri öğrencilerin konser verdiğini vurguladı.

ESEV'deki Başarılar
Göksu, "ESEV’de 75 ayrı branşta kurslar düzenliyoruz. Yüzlerce öğrencimiz konservatuvarları kazandı" dedi. ESEV'in, öğrencilerin müzik yeteneklerini geliştirmeleri ve sahne deneyimi kazanmaları için önemli bir platform olduğunu ifade etti. "Diktiğimiz ağacın gölgesinde oturmak gibi bir mutluluğu yaşıyoruz" diyen Göksu, yeni sezonda emeği geçen tüm arkadaşlara başarılar diledi.

Programın Sonuçları
Programın sonunda, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, konservatuvar ve güzel sanatlar eğitmenlerine plaket takdim etti ve hatıra fotoğrafı çekildi. ESEV öğrencileri tarafından sunulan konserle sona eren etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. ESEV, yeni sezonda da öğrencilerine dünyanın kapılarını açmaya devam edecek.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin