Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında, Samsunspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Celil Yüksel, "Verdiğimiz mücadeleden dolayı takımımla gurur duyuyorum. Maç öncesi iyi bir hazırlık yaptık ve buraya galip gelmek için geldik. Ancak beraberlik bizim için yeterli değildi. Fenerbahçe büyük bir kulüp; bunu biliyoruz. Eksiklerine karşı dikkatli çalıştık ve sahada bunu yansıttığımızı düşünüyorum. Kaybettiğimiz için üzgünüz çünkü gerçekten iyi bir performans sergiledik. Tüm ekibin çabalarına teşekkür ediyorum. Hafta içi Avrupa maçı var, ona odaklanacağız. Bugünkü hatalardan ders çıkaracağız ve inşallah perşembe günü ülkemizi gururlandırırız" şeklinde konuştu.
Maçın Dönüm Noktası
Yüksel, 2-1’den sonra durumun farklı olabileceğini belirtti. "Çok iyi mücadele ettik ama sonuçta galip gelemedik. Bu konulara genelde çok girmek istemiyorum, ancak saha içinde güzellikler var. Herkes hata yapabilir ama böyle olmaması gerekirdi. İyi bir mücadele sergilemiştik ve en çok bunun için üzgünüm. Hocamızın istediği planı iyi uyguladık. 2-1'den sonra maç farklı bir yöne gidebilirdi. Geçiş oyunlarında başarılıydık, ama sonuçta kaybettik" ifadelerini kullandı.
Gelecek Maç Hedefi
Fenerbahçe’nin kaliteli oyuncularına karşı oynadıklarını belirten Yüksel, "Çok önemli oyunculara karşı mücadele ettik. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve onlara fırsat vermemek için mücadele ettik. Adam adama oynayarak bunu sahaya yansıttık. Ancak son 5 dakikada maçın gidişatı değişti. Hafta içi Avrupa maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Milli Takım Hayali
Yüksel, her Türk futbolcusunun milli takımda oynamak istediğini vurgulayarak, "Her Türk futbolcusunun vatan ve milli takım sevgisi vardır. Eğer uygun görürlerse milli takımda olmayı çok isterim. Çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
