İstanbul'da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kupayı Yıldırım Demirören'den Alacaklarını Açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den almak istediklerini duyurdu.

İstanbul'da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kupayı Yıldırım Demirören'den Alacaklarını Açıkladı
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den almak istediklerini duyurdu.
Google News'te Abone Ol

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig 2014-2015 sezonu şampiyonu olan takımlarının kupayı almak için sabırsızlandıklarını belirtti. Rize'de Çaykur Rizespor ile oynayacakları son maç öncesi konuşan Özbek, "Kupayı başkandan almak istiyoruz," dedi. Özbek, Yıldırım Demirören'in o dönemde İsviçre'de olduğunu ve cumartesi akşamı döneceğini ifade etti. Ayrıca, Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun Galatasaray'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakmasıyla ilgili bir soruya ise, "Bana intikal etmiş bir şey yok. Melo bizim yıldız oyuncumuz." yanıtını verdi.

Takımın yöneticileri Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst de medya mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Rize'deki maça taraftarlarıyla buluşarak ligi keyifli bir şekilde tamamlayacaklarını ifade ettiler. Albayrak, "Son 90 dakikaya girdik ve şampiyonluğu doğup büyüdüğüm şehir Rize'de ilan edeceğimiz için çok mutluyum," dedi. İdareciler, transfer listeleri hakkında sorulara ise, "Şimdilik şampiyonluğun keyfini yaşayalım," şeklinde yanıt verdiler.

Öte yandan, İstanbul'daki havaalanında şampiyonluk pastası kesildi. Galatasaray amblemiyle süslenmiş ve üzerinde 4 yıldız bulunan pasta önünde yöneticiler ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin