İstanbul'da Galatasaray Yönetim Kurulu, 11 Farklı Proje İçin Yetki İstedi.

Galatasaray Spor Kulübü, olağanüstü genel kurul toplantısında, 11 farklı konuda yönetim kuruluna yetki talep etti. Toplantıda, Kemerburgaz, Florya ve Aslantepe Vadisi projeleri gibi konular ele alındı.

İstanbul'da Galatasaray Yönetim Kurulu, 11 Farklı Proje İçin Yetki İstedi.
Galatasaray Spor Kulübü, olağanüstü genel kurul toplantısında, 11 farklı konuda yönetim kuruluna yetki talep etti. Toplantıda, Kemerburgaz, Florya ve Aslantepe Vadisi projeleri gibi konular ele alındı.

Galatasaray Spor Kulübü, olağanüstü genel kurul toplantısını İstanbul'daki Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda, yönetim kurulunun yetki taleplerine dair maddeler ayrıntılı bir şekilde sunuldu. Üyeler, bu maddelerle ilgili olarak kürsüye gelerek görüşlerini iletti. Başkan Dursun Özbek'in konuşmasının ardından, 31 Mayıs 2028 tarihine kadar talep edilen yetkiler birer birer okunarak oylamaya sunuldu.

Oylama sırasında, Mecidiyeköy'deki Leo Residence, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sahaların yapılması, Aslantepe Vadisi projesi, Yeni Florya Metin Oktay Spor Tesisi gibi önemli projelere dair maddeler yer aldı. Ayrıca, NBA Avrupa organizasyonunda aktif yer almak amacıyla Basketbol AŞ'nin kurulması, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik AŞ'nin halka arzı gibi hususlar da gündeme getirildi. Sportif AŞ hisselerinin alım-satımı, kulüp üyelik ücreti ve aidatlarına zam yapılması gibi konular da üyelerin onayına sunuldu.

Toplantıda oylanan tüm maddelerde, yönetim kuruluna yetki verilmesi yönünde karar alındı. Üyelerin desteklediği bu yetkiler, Galatasaray'ın geleceği açısından kritik öneme sahip projelerin hayata geçirilmesine zemin hazırlayacak.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin