İstanbul'da Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Hulusi Belgü’ye 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İstanbul'da gerçekleşen bir duruşmada, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Hulusi Belgü'nün 4 yıla kadar hapis cezası ile yargılanması talep edildi.

İstanbul'da Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Hulusi Belgü’ye 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İstanbul'da görülen davada, Cumhuriyet Savcısı, müşteki Ali Çelikkıran'ın yaşadığı yaralanmanın orta derecede olduğunu belirtti. Olayda sanık Hulusi Belgü’nün, Çelikkıran’a arkasından darp ettiği ve saçını çektiği ifade edildi. Savcı, sanıkların 'kasten yaralama' suçundan 2 yıldan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, taraflara esasa ilişkin mütalaaya karşı beyanda bulunmaları için süre verdi ve duruşmayı erteledi. İddianamede, Ali Çelikkıran'ın darp edildiği ve vücudunda boyun kırığı tespit edildiği ifade edildi. İddianamede, şüphelilerin olay sırasında eylem birliği içinde hareket ettikleri vurgulandı. Ayrıca, olayla ilgili bazı kişiler hakkında takipsizlik kararı verildiği belirtildi.

Sonuç olarak, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, Ertuğrul Karanlık, Hulusi Belgü ve Emre Kartal’ın 'kasten yaralama' ve 'spor alanlarında taşkınlık' suçlarından ayrı ayrı 2 yıl 3 aydan 6 yıl 9 aya kadar hapis cezası talep edildiği aktarıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin