İstanbul'da Külünk, Muhalefete Meydan Okudu!

İstanbul'da düzenlenen toplantıda AK Parti Milletvekili Adayı Metin Külünk, muhalefete meydan okudu ve güçlü Türkiye vurgusu yaptı.

İstanbul'da Külünk, Muhalefete Meydan Okudu!
İstanbul'da düzenlenen toplantıda AK Parti Milletvekili Adayı Metin Külünk, muhalefete meydan okudu ve güçlü Türkiye vurgusu yaptı.
Google News'te Abone Ol

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk, muhalefet partilerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ataşehir’de gerçekleşen Seçim Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Külünk, “Varsa sıkacak kurşunları delikanlı gibi karşımıza çıksınlar. Ama onlarda yürek yok” ifadelerini kullandı. Toplantıda, Külünk ile birlikte Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu da konuşma yaptı. Hacıbektaşoğlu, geçmişte yaşanan olumsuzlukları hatırlatarak, AK Parti’nin istikrarı sağladığını vurguladı.


Muhalefet Eleştirisi


Külünk, HDP ve diğer muhalefet partilerini eleştirerek, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekti. “Recep Tayyip Erdoğan demek kardeşlik demektir” diyen Külünk, muhalefetin geçmişteki hatalarını hatırlatarak, “Bizi bölemeyeceksiniz” şeklinde konuştu. Ayrıca, muhalefetin küresel güçlerin etkisi altında olduğunu ve Türkiye’ye zarar verdiğini savundu.


Gölge Oyunu Uyarısı


Külünk, muhalefetin Türkiye’nin geleceğine yönelik tehditler içerdiğini belirterek, “Bizi gölge oyunu ile kandıramazlar” dedi. Bu açıklamalar, toplantıya katılan AK Parti üyeleri tarafından desteklendi. Külünk, “Bizimle Bursa’daki otomobil fabrikasındaki alın teri mücadelesi verenleri sokağa dökerek oyun oynamasınlar” ifadeleriyle muhalefeti uyardı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin