İstanbul'da Galatasaray'ın Süper Lig 2014-2015 sezonu şampiyonu olmasının ardından, Burak Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 4. yıldızın kendilerine çok yakıştığını ve taraftarların coşkusunun kendilerine büyük motivasyon sağladığını ifade etti. "Taraftarlarımız sağ olsun, bugün stadyumu doldurdular. Onlar da bizim coşkumuza katıldılar. 4. yıldızı takmak bizim için büyük bir gurur kaynağı" dedi.
Bununla birlikte, bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 maçı kaçırdığını belirten Yılmaz, "Kendi hatamdan dolayı bu sezon 6 maç kaybettim. Ama sonuçta şampiyon olduk. Şimdi bir kupa maçımız var, Bursa'ya gideceğiz ve kupayı almak istiyoruz" sözleriyle hedeflerini açıkladı.
Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu'nun kendisini tebrik ettiğini ve bunun dostluğun bir göstergesi olduğunu vurguladı. "Rakip takım futbolcuları da aradı. Ben de geçen yıl şampiyon olduklarında onları aramıştım. Hepsine teşekkür ediyorum, başta Emre ağabeye" diyerek dostluk mesajı verdi. Yılmaz, saha içinde rakip olsalar da dışarıda dost olduklarını belirtti.