Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir diyaliz tedavisi gören Tülay Özer, 79 yaşında hayata veda etti. Özer’in cenazesi, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye, oğlu Kamuran Hakan Rizeli, sanatçılar Selami Şahin, Zeynep Mansur, Atilla Atasoy ve çok sayıda seveni katıldı.
Özer’in kardeşi Zerrin Özer, sağlık sorunları nedeniyle cenaze törenine katılamadan, araç içinde bir süre bekledikten sonra tören yerinden ayrıldı.
Ani Bir Beyin Kanaması Geçirdi
Cenaze töreninde konuşan oğlu Kamuran Hakan Rizeli, "Annem uzun süredir diyaliz hastasıydı, vücudu yorgun düşmüştü. 50 gündür başka bir sebepten dolayı hastaneye yatış sürecimiz vardı. Durumu toparlıyor gibi görünüyordu ama takdiri ilahi, ani bir beyin kanaması geçirdi ve dayanamadı, vefat etti" dedi. Ayrıca, annesinin pandeminin etkisiyle Marmaris’te yalnız yaşadığını ve son 5-6 senedir birlikte yaşadıklarını belirterek, "Şaşkınız, zamana ihtiyacımız var. Tüm sevenlerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Kalbi Güzelliklerle Dolu Bir İnsandı
Cenaze törenine katılan Selami Şahin, "Tülay, kalbi ve yüreği çok güzeldi, bu kaybı üzülmeden atlatmak mümkün değil. Allah mekanını cennet eylesin, ateş düştüğü yeri yakar" şeklinde konuştu.
