İstanbul'da Uyuşturucu Soruşturmasında Gözaltına Alınan Kaan Tangöze ve Murat Dalkılıç Serbest Bırakıldı

İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kaan Tangöze ve Murat Dalkılıç serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul'da Uyuşturucu Soruşturmasında Gözaltına Alınan Kaan Tangöze ve Murat Dalkılıç Serbest Bırakıldı
İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kaan Tangöze ve Murat Dalkılıç serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Google News'te Abone Ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu, ünlü isimlere yönelik olarak yürütülen 'uyuşturucu' soruşturmasında önemli gelişmeler yaşandı. Bu soruşturma çerçevesinde, 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak', 'fuhşa teşvik ve aracılık etmek' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak' suçlarından 25 şüpheliye yönelik bir operasyon düzenlenmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Terzi isimli mekanın işletmecisi Hakan Tunçelli, şarkıcı Murat Dalkılıç, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, fenomen Hakan Kakız, modacı Kemal Doğulu, 'Bonivex' isimli işletmenin sahibi Murat Ö., 'Züber' isimli firmanın ortakları Murathan K. ve Nailcan K., oyuncu İsmail Hacıoğlu, boksör Adem Kılıçcı ve manken Tolga Kulakçı'nın aralarında bulunduğu toplam 21 şüpheli gözaltına alınmıştı. Ayrıca sanatçı Edis Görgülü hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı bilgisi edinildi.

Gözaltında bulunan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılığa ifade veren şüphelilerden Kaan Tangöze, Kemal Doğulu, Murat Dalkılıç ve İsmail Hacıoğlu serbest bırakılırken, diğer şüpheliler Barış Talay, Dilara Kırmıt, Ramazan Bayar, Tolga Kulakçı ve Tolga Sezgin, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. 21 şüpheliden 12'sinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin