İstanbul'da Vali Gül, Yeni Yıl İçin Güvenlik Önlemlerinin Aldıklarını Açıkladı

İstanbul Valisi Gül, hemşehrilerimizin huzur içinde yeni yıla girmesi için tüm tedbirlerin alındığını duyurdu. Vali, emniyet ve sağlık hizmetlerinin 7/24 devam ettiğini belirtti.

İstanbul'da Vali Gül, Yeni Yıl İçin Güvenlik Önlemlerinin Aldıklarını Açıkladı
İstanbul Valisi Gül, hemşehrilerimizin huzur içinde yeni yıla girmesi için tüm tedbirlerin alındığını duyurdu. Vali, emniyet ve sağlık hizmetlerinin 7/24 devam ettiğini belirtti.
Google News'te Abone Ol

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni yıl öncesi güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı. Vali Gül, yaptığı açıklamada, "Kamu görevlileri olarak, şehrimizde hemşerilerimizin huzur içinde yeni yıla girmesi için bütün tedbirleri aldık" dedi. Tüm güvenlik birimlerinin sahada aktif olarak görev aldığını vurgulayan Gül, "Emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve göç idaresi başta olmak üzere, 7/24 görevdeyiz" ifadelerini kullandı.

Güvenlik ve Sağlık Hizmetleri

Vali Gül, İstanbul'da 1661 denetim noktasının bulunduğunu, 725 kara aracı ve 37 deniz unsuru ile güvenliğin sağlandığını kaydetti. Ayrıca, 50 bin 427 personelin görevde olduğu bilgisini verdi. Hastanelerin de 7/24 sağlık hizmeti sunduğunu belirten Gül, 340 istasyonda 1304 sağlık personelinin 112 acil sağlık hizmetlerini sağladığını ifade etti.

Diğer Önlemler

Ayrıca, AFAD, AKOM, itfaiye ve zabıta ekiplerinin de çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vali, Tarım İl Müdürlüğü'nden 813 personelin gıda denetimi yaptığını açıkladı. Ticaret İl Müdürlüğü de fahiş fiyat denetimlerini gerçekleştirdiğini belirtti. Elektrik, su ve doğalgaz kesintileri için nöbetçi ekiplerin hazır bulunduğunu vurgulayan Gül, karla mücadele ekiplerinin de görev başında olduğunu ifade etti.

Vali Gül, "Gürültü denetimlerimiz sabaha kadar devam edecek. Bu vesileyle İstanbul’un güvenliğine katkı sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı. Yeni yıl dolayısıyla tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Gül, barış ve huzur içinde bir yıl geçirilmesini diledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin