İYİ Parti Lideri Akşener’den Başkan Kocamaz’a Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

14 Şubat 2019 Perşembe, 18:17
İYİ Parti Lideri Akşener’den Başkan Kocamaz’a Ziyaret
-

Mersin Gözne gişelerinde yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Akşener, kendisini karşılayan Mersinlilerle birlikte şehir turu gerçekleştirdi. Akşener, İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Taş Bina’da Başkan Kocamaz ile bir araya geldi.
Başkan Kocamaz’ın daveti üzerine Mersin’e gelen ve iki gün boyunca Mersin’de ziyaretler geçekleştirecek olan Akşener, Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. Makamda seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akşener, Başkan Kocamaz’a güvendiğini ve Büyükşehir’i alacaklarını kaydetti.
Makam ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Başkan Kocamaz’a İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, partililer ve basın mensupları eşlik etti.
Akşener “Mersin’e 3 gün daha geleceğim”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başkan Kocamaz’ın makamında yaptığı konuşmasında gerçekleştirdiği ziyaretten ve Mersin’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“Bugün Sayın İl Başkanımızın, İl Teşkilatımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Burhanettin Kocamaz Beyefendi’nin davetiyle Mersin’deyim. Bugün ve yarın buradayım. Sanıyorum bir 3 gün daha gelecek gibi görünüyorum. Karşılamadan, Mersinlilerin yol güzergâhında gelirken gösterdiği ilgi ve alakadan ziyadesiyle memnuniyet duymuş durumdayım. Her bir Mersinli kardeşimize ayrı ayrı teşekkürlerimi, selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Bugün epeyce yoğun bir programımız var. Yani belediye seçimleri sebebiyle buradayız. Yarın da 3 ilçeye gidip esnaf ziyareti yapacağım. Ondan sonra döneceğim. O nedenle buradayım”dedi.
“Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş”
Akşener, Mersin’e güvendiklerini ve 1 Nisan sabahında Mersin’i almış olacaklarını dile getirerek, “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş. Şimdi o göğüslediği ipin daha ileriye gitmesi için çaba göstereceğiz. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere, teşkilatlarımız bir bütün olarak Genel Merkezimiz Sayın Kocamaz Başkanımın arkasındayız. İnşallah 1 Nisan şakasını Mersinliler 31 Mart akşamı gece yarısından sonra yapmış olacaklar. Bizim için Mersin çok önemli. Partimiz kurulduğundan beri Mersin için hep söylemişimdir İYİ Parti’nin çok önem verdiği bir şehirdir diye. Sonuç itibariyle Sayın Burhanettin Kocamazmağdur edilmiş, hak etmediği bir davranışla karşılaşmış. Bakın burada kaldırırken zorlandığım 5 Yıldızlı Hizmetler diye bir kitapçık var. Hizmet o kadar çok ki, akılda tutmak mümkün değil. Dolayısıyla bu yapılmış hizmetleri gören Mersinli vatandaşlarımız gelecek 5 yılda neler yapılabileceğini, verilen sözlerin nasıl yerine getirildiğini görecekler”şeklinde konuştu.
Meral Akşener, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bu seçim bir yerel seçim. Sadece Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve Muhtar seçeceğiz. Burhanettin Kocamaz Başkanım ipi göğüslemiş ama ipi daha ileriye doğru ittirmek için Mersinlilerin desteklerine ihtiyacımız var. Mersin’de 13+1 belediyeye talibiz. Allah inşallah mahcup etmesin.”
Başkan Kocamaz, “Tüm ilçelerimize talibiz”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise,“Bizim sloganımız 13+1.Tüm ilçelerimize talibiz. Mersin’e şeref verdiniz. İnşallah bu ziyaretlerinizin sonu gelmeyecek”şeklinde konuştu.
Başkan Kocamaz, ziyaret sonrası Genel Başkan Akşener’e iğne oyalı mor fular ve çeşitli hediyeler takdim etti. İki başkan daha sonra kameralara birlikte görüntü verdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi