İyi Parti Mersin Milletvekili Adayı Erkoç, Kürsüye İstiklal Marşı Dizelerini Okuyarak Çıktı

Kürsüye İstiklal Marşı’nın 6. Kıtasını okuyarak çıkan İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı iş insanı Mimar Esin Erkoç bir ve beraber olma mesajı verdi.

13 Nisan 2023 Perşembe, 10:15
İyi Parti Mersin Milletvekili Adayı Erkoç, Kürsüye İstiklal Marşı Dizelerini Okuyarak Çıktı
-

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim takvimi ilerlerken milletvekilleri adayları sahadaki çalışmalarına hız verdi. Ülke genelinde yükselişini sürdüren İYİ Partililer Mersin’de de sahanın nabzını biran olsun boş bırakmıyor. Netleşen listelerin ardından Mersin’de aday tanıtım toplantısı düzenlendi. İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı öncesi Mersin’in 13 Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, Aydın Enes Seydanlıoğlu, Ali Er, Esra Kahraman, Özer Özel, Mehmet Turgut, Yüksel Çelik, Esin Erkoç, Ali Rıza Özdeniz, Mehmet Türe, Mehmet Yunus Seven, Mustafa Ateş ve Hilal Usta Tarsus’un Dörtler mahallesinde coşkulu kalabalıkla karşılandı. Milletvekili adaylarına İl Başkanı Mehmet Dutar’ın yanı sıra ilçe başkanları ve yardımcıları, gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar da eşlik etti. Uzun kuyruklar oluşturan konvoy eşliğinde ilk olarak Tarsus’a geçen vekil adayları kısa bir şehir turunun ardından İYİ Parti Mersin İl binasında gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına geçti. 13 milletvekili adayı burada da coşkulu kalabalık ve alkışlarla karşılandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Aday Tanıtımı programında 13 milletvekili adayı tek tek söz alarak birer konuşma gerçekleştirdi.

ERKOÇ, KÜRSÜYE İSTİKLAL MARŞIMIZIN 6. KITASINI OKUYARAK ÇIKTI

İstiklal Marşımızın 6. Kıtasını okuyarak kürsüye çıkan İYİ Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinde Mersin 8. Sırasından milletvekili adayı olarak gösterilen iş insanı Mimar Esin Erkoç katılımcılardan büyük alkış topladı.

“Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.” Diyerek eline mikrofonu alan Esin Erkoç, vatandaşlara seslendi; “Bu cennet vatanı verecek miyiz?” diye sordu ve “vermeyeceğiz” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Kurtuluş savaşında binlerce kefensiz yatan vatandaşımızın kemiklerini sızlatmayacağız. Daha 6 Şubat’ta iki tane çok büyük deprem yaşayıp orda da kefensiz toprağa girmek zorunda kalan vatandaşlarımızın kemiklerini sızlatmayacağız. Anadolu kadını sayın genel başkanımız yürekli kadın Meral Akşener’in çizdiği yolda, açtığı yolda ilerleyeceğiz inşallah” dedi.

“İYİLİK BİRLEŞTİRİR, BİRLEŞMEK KAZANDIRIR”

Konuşmasına birlik beraberlik mesajı vererek devam eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç, “Ben değil biz olabildiğimiz sürece iyiliği çoğaltabiliriz. İyilik birleştirir, birleşmek kazandırır. Birleştikçe kazanacağız.” İfadelerine yer verdi.

Hükümete de eleştiride bulunan Erkoç, bir anne olarak kürsüden feryat etti, çocuk tacizleri üzerinden “o çocukların yüzüne nasıl bakıyorsunuz” diye hükümete seslendi.

“UCUBE SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ, BAŞARACAĞIZ”

Çalışacağız el ele vereceğiz diyerek sözlerine devam eden Erkoç, “ Bu ucube olmuş sistemi değiştirmek zorundayız. Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. 2017 yılında Meral Akşener başkanımızın önderliğinde yola çıkmış bütün arkadaşlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum. O’nlar iyi ki vardılar iyi ki böyle bir hareketi başlattılar, iyi ki bizim yolumuzu açtılar. Biz de herkesin yolunu açacağız. Gençlerle, çocuklarla ve değerli İYİ ailemle başaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti