İzmir Bayraklı'da Bekçilere Ateş Açan Firari Zanlı T.K. Yakalandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bekçilere ateş açan ve kamu görevlisini öldüren firari T.K., polis operasyonuyla yakalandı. Zanlı, cezaevine gönderilmeden önce işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

İzmir Bayraklı'da Bekçilere Ateş Açan Firari Zanlı T.K. Yakalandı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde bekçilere ateş açan ve kamu görevlisini öldüren firari T.K., polis operasyonuyla yakalandı. Zanlı, cezaevine gönderilmeden önce işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

İzmir’in Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar sonucunda T.K. isimli zanlıyı dün düzenlenen operasyonla ele geçirdi. Yapılan sorgulamada, zanlının suç dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı.

Kamu görevlisini öldürme suçundan aranıyordu

Edinilen bilgilere göre, T.K.'nın UYAP ve GBT sorgusunda, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak' suçlarından toplamda 28 yıl 2 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Bekçilere silahla ateş açmış

2018 yılında Bayraklı ilçesinde meydana gelen bir olayda, T.K.'nın görevli çarşı ve mahalle bekçilerine de silah ile ateş açtığı belirlendi. Bu olaydan dolayı 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'yağma' ve 'görevli memura mukavemet' suçları nedeniyle de hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

T.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi. Geçmişte kolluk kuvvetlerine yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırı ve mevcut suçlamalar nedeniyle ciddi bir yaptırımla karşı karşıya kalması bekleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin