İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Murat Boz, coşkulu bir konser verdi. Bu özel gecede hayranlarıyla buluşan Boz, aynı zamanda yeni sinema filmi hakkında da müjde vererek, "Haydi inşallah" adlı filmin devamının yine İzmir'de çekileceğini duyurdu.
Etkinlik, Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali kapsamında gerçekleştirildi. Festivalin son gününde, Manavkuyu'dan Smyrna Meydanı'na yapılan Ata'ya saygı yürüyüşü ile sona erdi. Konserde, Murat Boz'un performansı büyük beğeni topladı. Katılanlar, sanatçının şarkılarına eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, konser öncesinde kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "Mustafa Kemal'in askerleri burada mısınız?" diye sordu. Kalabalık, hep bir ağızdan "evet" yanıtını verdi. Başkan Karabağ, bu yanıt üzerine "O zaman duyması gerekenlere buradan birkaç sözüm var. Gericiler, bölücüler, Atatürk, Cumhuriyet düşmanları bu sesi duyun" diyerek bayram mesajını verdi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA