Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Stoilov, her iki takım için zorlu ve kaliteli bir mücadele olduğunu vurguladı. Göztepe'nin 2 gol attığını ve maçı bitirebilecek net fırsatlar yakaladığını belirten Stoilov, "Bu şansları değerlendirip üçüncü golü bulmamız gerekiyordu, ancak son saniyede yaptığımız hatayla kalemizde golü gördük" dedi.
Yediğimiz Gol Zorlayıcıydı
Futbolda fırsatların değerlendirilememesinin oyunu cezalandırabileceğini söyleyen Stoilov, 97. dakikada kaybettikleri bir topla geride eksik yakalanarak yedikleri golü kabul etmenin zor olduğunu açıkladı. Bu durumun kendileri için büyük bir hata olduğunu vurguladı.
Üç Puanı Hak Ettik
Son iki maçta takımının agresiflik, hırs ve organizasyon açısından olumlu bir performans sergilediğini belirten Stoilov, özellikle ikinci yarıda savunmada iyi bir iş çıkararak 3 puanı hak ettiklerini ifade etti. "Evimizde oynadığımız Eyüpspor ve Kayserispor maçlarında yeterince agresif oynayamadık, ama son 2 maçımızda bu özelliklerimizi geri kazandığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Planlamalarımızı Güncelleyeceğiz
Son iki haftada goller ve pozisyonlar bulmalarına rağmen şanssızlık yaşadıklarını belirten Stoilov, Başakşehir karşılaşmasında 10 civarında net gol pozisyonunu değerlendiremediklerini dile getirdi. Bazı oyuncuların sakatlıktan sonra yüksek performanslarına dönmesinin zaman aldığını, ancak artık eski seviyelerine gelmeye başladıklarını kaydetti. Stoilov, takımı kurarken planlamalarını futbol dünyasında yaşanan tüm bu durumlara uygun bir şekilde yapacaklarını açıkladı.
