İzmir Karabağlar'da Parkta Oynayan Çocuğa Bıçakla Saldıran Şüpheli Tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta oyun oynayan 2 yaşındaki çocuğa bıçakla saldıran şüpheli tutuklandı. Küçük çocuk hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

İzmir Karabağlar'da Parkta Oynayan Çocuğa Bıçakla Saldıran Şüpheli Tutuklandı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta oyun oynayan 2 yaşındaki çocuğa bıçakla saldıran şüpheli tutuklandı. Küçük çocuk hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 4263 Sokak'ta bulunan bir parkta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, parkta oyun oynayan 2 yaşındaki S.E., madde etkisi altında olduğu öne sürülen A.B. isimli şüphelinin bıçaklı saldırısına maruz kaldı. A.B., elindeki bıçakla çocuğun boğazını yaraladı. Saldırının ardından zanlı olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra küçük çocuğu Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavisi tamamlanan S.E., bugün ailesiyle birlikte taburcu edilerek evine gönderildi.

Şüpheli Suç Aletiyle Yakalandı

Olay sonrası kaçan zanlıyı yakalamak için polis ekipleri hızlı bir çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. A.B., evine düzenlenen operasyonla birlikte suç aleti bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının, aynı gün içerisinde başka bir kız çocuğuna da saldırı girişiminde bulunduğu ve çocuğun kaçarak kurtulduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen A.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, şüphelinin olay yerine giderken ve olaydan sonra kaçarken sendeleyerek yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu durum, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin