Olay, saat 13.30 sıralarında İzmir'in Konak ilçesinde, Mimar Kemalettin Moda Merkezi girişinde meydana geldi. İddialara göre, M.G. isimli bir kişi, 60 yaşındaki G.K.'ye tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu, G.K. bacağına isabet eden mermiyle yaralandı ve acil olarak hastaneye kaldırıldı.
Trafik Polisi Hızla Müdahale Etti
Silah seslerini duyan trafik polisi, hemen olay yerine intikal etti ve kaçmaya çalışan M.G. ile karşılaştı. Saldırganın yaya olarak kaçmaya çalıştığını gören trafik polisi, beylik tabancasını çekerek M.G.'yi etkisiz hale getirdi. Saldırgan, polisin müdahalesi ile silahını bırakıp teslim oldu. Olay yerine çağrılan takviye ekipler, M.G.'yi gözaltına alarak polis merkezi amirliğine götürdü.
Bu tür olayların önlenmesi için güvenlik güçleri, bölgedeki denetimlerini artırarak vatandaşların güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Edinilen bilgilere göre, saldırının nedenine ilişkin soruşturma sürdürülüyor.