İzmir'de düzenlenen maç sonrası takımın teknik direktörü Stanimir Stoilov, futbol tarzları hakkında eleştirilerde bulundu. Taraftarların her zaman kendilerini desteklediğini vurgulayan Stoilov, "Onlar bizim en büyük destekçimiz. Bu, oyuncularımızın sahada en iyi performansı sergileme zorunluluğunu beraberinde getiriyor" dedi.
Stoilov, taraftarların önemine dikkat çekerek, "Umarım taraftarlar adına alınan cezalar sona erer. Bugün biraz sıkıcı bir ortam oluştu. Biz, taraftarlarımızla dolu statlarda oynamaya alışkınız" ifadelerini kullandı.
Geliştirilmesi Gereken Alanlar
Takımın savunma performansını geliştirdiklerini belirten Stoilov, "Savunmada çok fazla geliştik. Ancak hücumda daha özgüvenli ve etkili olmalıyız" şeklinde konuştu. Duran topların da geliştirilmesi gereken bir alan olduğunu ifade eden Stoilov, "Kesinlikle çok daha iyi olmamız lazım" dedi.
Stoilov, mevcut durumun istenilen seviyeden uzakta olduğunu belirterek, "Problemleri görmezden gelmemeliyiz. Bunları aşmak için çalışmalıyız. Kulüp olarak hep birlikte bu konuda davranmalıyız" dedi. Teknik direktör, ayrıca hücum anlamında gelişim gösterilmesi gerektiğini ve bunun için önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.