Altınordu, 13-14 Haziran tarihlerinde İzmir'de U11 Balkan Cup'ı hayata geçiriyor. Bu organizasyona 7 Balkan ülkesinden toplamda 13 takım katılacak. İspanyol kulübü Athletic Bilbao, turnuvada onur konuğu olarak yer alacak. Türk takımları arasında Altınordu, Bursaspor, Bornova Yeşil ve Bornova Beyaz bulunuyor.
Uluslararası Katılım ve Rekabet
U11 Balkan Cup, 18 takımla gerçekleştirilecek ve 2 gün boyunca 4 farklı sahada 100'e yakın maç oynanacak. Turnuvaya Bulgaristan'dan Arda Kırcaali, Makedonya'dan Belasica ve Bregalnica, Yunanistan'dan İskeçe ve Gümülcine Türk Gençler Birliği, Arnavutluk'tan Tiran, Kosova'dan Wnner Prizren, Korriku ve Lushta, Saraybosna'dan Sarajevo ve Sırbistan'dan FK Tutin takımları katılacak.
Geleceğin Yıldızları İzmir'de Buluşuyor
Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, bu turnuvanın ardından her 3 ayda bir uluslararası bir etkinlik düzenlemeyi planladıklarını belirtti. Göktürk, “U12 İzmir Cup'ın ardından Balkan Cup'ı bu yolun ilk adımı olarak görüyoruz. Eylül ayında Türk-Yunan Dostluk Turnuvası olarak Kalimerhaba Cup'ı düzenleyeceğiz. Balkan Cup, geleceğin yıldızlarını keşfetmek için önemli bir fırsat sunuyor. Tüm futbolseverleri tesislerimize bekliyoruz" dedi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA