Jack Jones Son Moda Kıyafetleri ile Markastok'ta!

Dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan ürünlerin satışını yapan Markastok, erkek giyimde trendler yaratan Jack Jones kıyafetlerini de modaseverlerle buluşturuyor.

18 Ağustos 2017 Cuma, 14:49
Jack Jones Son Moda Kıyafetleri ile Markastok'ta!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan ürünlerin satışını yapan Markastok, erkek giyimde trendler yaratan Jack Jones kıyafetlerini de modaseverlerle buluşturuyor. Özellikle son yıllarda sokak modasını benimseyen erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alan marka; ayakkabıdan tişörte, monttan şapkaya, jean pantolonlardan iç çamaşıra kadar tüm kıyafet çeşitlerini müşterilerine sunuyor. 1989 yılından bugüne kadar Danimarkalı Bestseller bünyesinde yer alan Jack Jones mont , ayakkabı gibi pek çok üründe; rahat, şık ve kaliteli modelleriyle özellikle gençler arasında büyük beğeni topluyor.

Her Tarza Uygun Tişörtler

 

Markastok güvencesiyle müşterileriyle buluşan marka, günlük ve sportif giyim için son derece uygun kıyafetler tasarlıyor. Tüm dünyada sokak ve spor giyimde özellikle erkekler arasında tercih edilen Jack Jones; her zevke, her giyim tarzına hitap ediyor. Markanın tişörtleri en çok rağbet gören ürün çeşitlerinden biri oluyor. Jack Jones tişört modellerinde en çok baskıya önem veriyor. Tişörtler; farklı tasarımları, baskıları ve kumaş kalitesiyle dinamik, genç bir duruşun yanı sıra modern bir görünüm de kazandırıyor. Jack Jones'un renk renk, çeşit çeşit tişörtleri sezonun modasını yakalayarak müşterilerine son trendlerden geniş bir seçki sunuyor. Markanın basic tişört modelleri de cool tavrını ortaya koymak isteyenler için ideal bir seçim.

Hem Günlük Hayatta Hem Plajda

 

Yaz sezonunun olmazsa olmazlarından şortlar da Jack Jones farkıyla kullanıcılarla buluşuyor. Hem deniz şortu hem de günlük giyimde kullanılabilen özelliklere sahip şortların haricinde sade görünümlü şortlar da gömlek veya basic tişört kombinasyonlarıyla rahat ve göze hoş gelen bir görünüm sergiliyor. Bu yaz sezonunun öne çıkan ürünlerinden kot şortlar da Jack Jones'un koleksiyonunda kendisine yer buluyor. Likralı modelleriyle oldukça rahat bir yapıya sahip olan kot şortlar, yine tişörtlerde olduğu gibi birçok farklı renk seçeneği ile satışa çıkıyor. Rahat şortları, Jack Jones ayakkabı modelleri ile kombinleyebilirsiniz.

Klasik ve Spor Giyime Uygun Pantolonlar

 

Jean ve pantolonları da özgün bir giyim tarzı yaratmak isteyen erkeklerin her zaman giyebileceği ürünlerin arasında geliyor. Her renk ve bedeni rahatlıkla bulabileceğiniz Jack Jones pantolonları, stil sahibi erkekler için öz güven sağlıyor. Markanın pantolonları spor üst giyim ve ayakkabılarla kombinleneceği gibi klasik tarz sevenler için de farklı seçenekler sunuyor. 1989 yılından bu yana teknolojik gelişmeleri takip ederek üretilen kumaşlarla kalitesini sürekli artıran markanın pantolonlarını dört mevsim giyebilirsiniz. Jack Jones sadece son moda trendleri takip ederek değil kendi trendini de yaratan bir marka olarak her zaman tüketicinin tercih sıralamasında üst sıralarda yer alıyor.

Siz de en modern ve şık Jack Jones ürünlerine Markastok güvencesiyle ulaşabilir, seçtiğiniz kıyafetlere hemen sahip olabilirsiniz.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi