İstanbul Sultanbeyli'de Kaçak Silah İmalatına Baskın Düzenlendi

İstanbul Sultanbeyli'de gerçekleştirilen operasyonda, kaçak silah imalatı yapan bir atölyede 366 tabanca ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

İstanbul Sultanbeyli'de Kaçak Silah İmalatına Baskın Düzenlendi
İstanbul Sultanbeyli'de gerçekleştirilen operasyonda, kaçak silah imalatı yapan bir atölyede 366 tabanca ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.
Google News'te Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'da kaçak silah üretimi yaptığı tespit edilen bir atölye, güvenlik güçleri tarafından takibe alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ile İstihbarat Şubesine bağlı ekiplerin iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Yasadışı Silah İmalatı

Güvenlik ve istihbarat birimlerinin titiz çalışmaları sonucunda, dün Sultanbeyli'de bir evin yasadışı silah imalathanesine dönüştüğü belirlendi. Özel Harekat Şubesine bağlı timler tarafından düzenlenen baskında, evde 366 tabanca, 85 tabanca namlusu, 100 tabanca gövdesi ve bu silahlara ait 385 şarjör ile çok sayıda icra mili, yay ve tetik tertibatı ele geçirildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Operasyon sırasında, evi kaçak silah atölyesine dönüştüren Ü.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemleri devam etmekte olup, olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü bilgisi verildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin