Kahramanmaraş'ta 5 Günlük Bebeğe Şiddet Uygulayan Hemşire Erzincan Cezaevine Gönderildi.

Kahramanmaraş'ta 5 günlük bebek Deniz Esin’e şiddet uyguladığı iddia edilen hemşire Hazel Dırık B., tutuklanarak Erzincan Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta 5 Günlük Bebeğe Şiddet Uygulayan Hemşire Erzincan Cezaevine Gönderildi.
Kahramanmaraş'ta 5 günlük bebek Deniz Esin’e şiddet uyguladığı iddia edilen hemşire Hazel Dırık B., tutuklanarak Erzincan Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edildi.
Google News'te Abone Ol

Kahramanmaraş Sütçü İmam Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 2021 yılında doğan bebek Deniz Esin, hemşire Hazel Dırık B.'nin şiddetine maruz kaldığı ve bu durumun sonucunda bedensel ve zihinsel engelli kalacağı iddialarıyla gündeme geldi. Sema ve Abdullah Bozoklar çiftinin bebekleri Deniz Esin'e yönelik şiddet olayları üzerine başlatılan yargılama sürecinde, Kahramanmaraş 10’uncu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hemşire Dırık hakkında tutuklama kararı verildi. Hazel Dırık B., Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

Devam eden dava sürecinde, bilirkişi tarafından hastanenin güvenlik kameralarına ait kayıtlar titizlikle incelendi. Bu incelemeler neticesinde, hemşire Hazel Dırık B.'ye ait yeni bir şiddet görüntüsü daha ortaya çıktı. Görüntülerde, hemşirenin yatağa yatırdığı başka bir bebeğe tokat attığı anlar yer alıyor. Bu yeni olayla ilgili olarak da savcılık tarafından ayrı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan, hemşire Hazel Dırık B., avukatı aracılığıyla Kahramanmaraş 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, olay anlarına ait görüntülerle yapılan haberler ve sosyal medya paylaşımlarına erişim engeli talep etti. Ancak mahkeme, yapılan başvuruyu değerlendirerek erişim engeli talebini reddetti.

Bugün sabah saatlerinde, hemşire Hazel Dırık B., Erzincan Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Olayla ilgili adli sürecin çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin