Kalite Eğitimden Geçer

Kalite Yönetim Sistemleri ve Kurumsal Mükemmellik Çalışmalarına 2014 yılında başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor.

08 Şubat 2018 Perşembe, 16:20
Kalite Eğitimden Geçer
-

Kalite çalışmalarında başarılı olabilmenin en temel kriterlerinden birinin çalışanların yetkinliklerini artırarak, yüksek performanslı ve hizmet odaklı insan kaynağı oluşturabilmek olduğunun bilincinde olan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren çalışanlarına ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi konularında eğitim veriyor.
Vatandaş, paydaş ve çalışan odaklı, kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanan, sürdürülebilir, katılımcı ve çoğulcu, adil, şeffaf, hesap verilebilir bir yönetim ve vizyon anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi kalite yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.
Süreç iyileştirme, Kaliteli Hizmet Sunumu ve Mükemmellik Yaklaşımının tüm birimlere yayılımı ve ihtiyaç duyulan birimlerde, eğitimlerle yetkilendirilen yeni Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlularının görevlendirilmesi amacıyla çalışanlara eğitim veriliyor. 5 Şubat’ta başlayan ve işin uzmanı nitelikli eğitimciler tarafından tam zamanlı olarak 40 kişilik çalışan grubuna verilen eğitimler 9 Şubat tarihine kadar devam edecek. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltecek olan eğitimler, hem vatandaşların hem de çalışanların memnuniyetini artıracak.
Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumluları Yetiştiriliyor
Türkiye’de kaliteye yön veren yerel yönetimler arasında öncü olan Mersin Büyükşehir Belediyesi; kaliteli ve yenilikçi hizmet sunumu, süreçlerle ve sistemlerle yönetim konularında başarısını her geçen gün arttırıyor. Kalite çalışmalarının yürütücüsü olan birim kalite yönetim sistem sorumluları, aldığı eğitimler ve görev aldığı projeler sayesinde yetkinliklerini sürekli iyileştirecek ve geliştirecek.
Gerçekleştirilecek olan “Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlusu Eğitimi” ile Kalite ve Mükemmellik Çalışmalarının tüm birimlere yayılımı sağlanırken, Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumluları’nın sayısı arttırılarak, kalite yaklaşımının Büyükşehir Belediyesi’nin her birimine ve hizmet noktasına yayılması amaçlanıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı