Kamboçya'nın Tayland sınırındaki Poipet şehrinde, gümrük vergilerine karşı düzenlenen gösteriye yaklaşık yüz işçi katıldı. Gösteri sırasında işçilerle polis arasında çatışma yaşandı. Polisin sert müdahalesi sonucu birçok gösterici yaralandı, aralarında bir polis de bulunuyor. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.
Göstericiler, Gümrük Müdürlüğü önünde toplanarak protestolarına devam etmek istedi. Ancak polis, gürültü yaparak binaları taşlayan grubu dağıtmak için havaya ateş açtı. Bu olay sonrası grup dağılmaya başladı, fakat işçilerin lideri Mao Sun’ın gözaltına alınmaya çalışılması olayların büyümesine sebep oldu.
Mao Sun'un gözaltına alınmasına direnirken polis tarafından darp edildiği ve hastaneye kaldırıldığı iddia ediliyor. Protestolar sırasında gümrük binasında ve çevresindeki araçlarda hasar oluştu. Ayrıca, protestocuların attığı taşlar nedeniyle bir polisin yaralanması kaydedildi.