Görüşmede Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile İstanbul Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenecek olan Sosyalfest etkinliği ve Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) projeleri masaya yatırıldı. Bu etkinliğin 10-11 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Rektör Kırışık, Sosyalfest etkinliğinin gençlerin bilimsel üretim süreçlerine katılımını artırmayı hedeflediğini dile getirdi. Ayrıca, KAPGEM’in kamu politikalarının geliştirilmesine sağladığı katkılar üzerine de bilgi verdi.
Toplantıda ayrıca üniversite-sanayi iş birlikleri, kamu kurumlarıyla yürütülen projeler ve bütçe planlamaları gibi konular da detaylı bir şekilde değerlendirildi. Bu görüşmelerin, hem üniversitenin hem de kamu kurumlarının iş birliğini güçlendirmesi bekleniyor.