Karaçi'de Binlerce Kişi Gazze İçin Sokaklarda Yürüdü

Pakistan'ın Karaçi kentinde, binlerce kişi Gazze Şeridi'ne destek göstermek amacıyla sokağa döküldü.

Karaçi'de Binlerce Kişi Gazze İçin Sokaklarda Yürüdü
Pakistan'ın Karaçi kentinde, binlerce kişi Gazze Şeridi'ne destek göstermek amacıyla sokağa döküldü.
Google News'te Abone Ol

Cemaat-i İslami Partisi'nin organizasyonuyla gerçekleşen gösteride, katılımcılar Filistin bayrakları taşıyarak dayanışma mesajı verdi. Protestocular, Gazze'deki duruma dikkat çekmek için bir araya geldi.

İsrail'e Tepkiler Yükseliyor

Gösteride konuşan Cemaat-i İslami Partisi liderleri, İsrail'in Küresel Sumud Filosu'na yönelik baskınını kınayarak gözaltına alınan aktivistlerin serbest bırakılmasını talep etti. Ayrıca, iki devletli çözüm dışındaki tüm planların kabul edilemez olduğunu vurguladılar.

Hamas'a Destek Mesajı

Cemaat-i İslami Partisi, Hamas'a tam destek vererek, "Hamas yasal bir harekettir ve dünya çapında umut ışığını yakmaktadır" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra, ABD'yi geçmişteki şiddet dolu tarihinden dolayı eleştirerek, Batılı güçleri savaşlar ve kitlesel katliamlardan sorumlu tuttu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin