Kariyer Merkezi’nden Koronavirüs Sürecinde Online Kariyer Günü Etkinliği

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalara ve işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Üniversite öğrencilerinin zorunlu stajları için ilk defa online başvuru sistemini kuran Kariyer Merkezi, okulların tatil olduğu COVID-19 salgını sürecinde de üniversitelileri yalnız bırakmayarak Mersin’de ilk defa Online Kariyer Günü etkinliği gerçekleştirdi.

25 Mayıs 2020 Pazartesi, 11:38
Kariyer Merkezi’nden Koronavirüs Sürecinde Online Kariyer Günü Etkinliği
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in en önemli projelerinden biri olan Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalara ve işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Üniversite öğrencilerinin zorunlu stajları için ilk defa online başvuru sistemini kuran Kariyer Merkezi, okulların tatil olduğu COVID-19 salgını sürecinde de üniversitelileri yalnız bırakmayarak Mersin’de ilk defa Online Kariyer Günü etkinliği gerçekleştirdi.
Kariyer Merkezi, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) ve UK Danışmanlık işbirliği ile Online Kariyer Günü düzenlendi. “Dijital Çağda Kariyer Fırsatları” mottosu ile gerçekleştirilen etkinlikte, “Kariyer Merkezi ve Öğrencilere Yönelik Rehberlik Hizmetleri”, “Teknoloji-COVİD-19 ve İş Hayatı, Değişen Yetkinlikler”, “Yeni Nesil İş Arama Kanalları, Online İş Başvurusu-Online Mülakat”, “Öğrenci Yetiştirme Programları”, “Kurumsal İş Hayatına İlk Adım ve Hatalar” konu başlıklarında bilgi alışverişi yapılırken, etkinliğe yaklaşık 100 öğrenci katılım sağladı.
Alanında uzman akademisyenler etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada ve Mersin Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, etkinliğin moderatörlüğünü yürütürken, Pepsico İnsan Kaynakları Türkiye Yöneticisi ve yazar Alper Girgin, Migros İnsan Kaynakları Müdürü/Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Onur Üyesi Koray Özdemir ve Türkiye’nin en büyük yapay zeka lisans-yüksek lisans Program Başkanı Dr. Umut Köksal davetli konuşmacı olarak katılım sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”