Arveladze, "İlk devre oyun bizdeydi ve çalıştığımız gibi kısa paslarla oyunu kontrol etmeye çabaladık. Ancak ikinci yarıda kısa bir sürede maçı kaybettik. Uzun toplarda etkili olan bir rakibe karşı mücadele ettik. Kalan maçları bu oyuncularla devam ettireceğiz ve onları suçlamak istemiyorum. Bu sezon henüz galibiyet alamadık, iyi rakiplere karşı oynadık ama sonuç almak da önemli" dedi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Göztepe'ye Karşı Oynanan Maçta İkinci Yarıda 5 Dakikada Maçın Kaybedildiğini Belirtti
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Teknik Direktör Şota Arveladze, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ilk yarıda kontrolü elinde bulundurmalarına rağmen ikinci yarıda yaşanan 5 dakikalık süreçte maçı kaybettiklerini ifade etti.