Kaş Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikte, futbolseverler Türkiye ile Paraguay arasındaki karşılaşmayı tarihi Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda izleme fırsatı buldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle birçok ilde maç gösterimleri iptal edilirken, Kaş'taki organizasyon vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Antiphellos Antik Tiyatrosu'nun tribünleri dolarken, yüzlerce kişi milli takımın mücadelesini heyecanla takip etti.
Antiphellos Antik Kenti'nin tarihi dokusu ve eşsiz deniz manzarası eşliğinde toplanan futbolseverler, maç boyunca büyük bir coşku yaşadı. Milli takımın her atağında taraftarların heyecanı artarken, tezahüratlar ve alkışlarla takımlarına destek verdiler. İlk karşılaşmada olduğu gibi, ikinci maçta da yoğun katılım, organizasyonun Kaş halkı ve ilçeyi ziyaret eden misafirler tarafından benimsendiğini gösterdi.
YKS nedeniyle çevre il ve ilçelerde benzer etkinliklerin düzenlenememesi, Kaş’taki organizasyona olan ilgiyi artırdı. Tarihi ve kültürel mirasın spor etkinlikleriyle buluştuğu bu gece, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Antiphellos Antik Tiyatrosu, bir kez daha milli maç heyecanının merkezi haline geldi.