Kastamonu Bozkurt'ta Anne ve Oğlunun Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 9 gün süren arama çalışmalarının ardından Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman Yaşar Helvacı'nın cansız bedenlerine ulaşıldı. Vali Meftun Dallı, yapılan incelemelerde vücutlarında morluk ya da darp izine rastlanmadığını belirtti.

Kastamonu Bozkurt'ta Anne ve Oğlunun Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Kastamonu Bozkurt ilçesinde kaybolan Huriye Helvacı ve oğlu Osman Yaşar Helvacı'nın cansız bedenleri, 9 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Vali Meftun Dallı, arama faaliyetlerinin hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ve yaklaşık 200 kişilik ekiple her gün arama yapıldığını ifade etti. İhbarın alındığı andan itibaren AFAD, jandarma ve emniyet ekiplerinin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirten Dallı, "Üzgünüz; onları canlı bulmak için dua ettik ancak maalesef ikisinin de cansız bedenine ulaştık. Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Dallı, Adli Tıp Kurumu’nun devreye gireceğini ve yapılan incelemelerde vücut bütünlüklerinde herhangi bir zarar bulunmadığını aktardı. Cumhuriyet Savcılığı'nın çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dallı, "Anne ve evladının cesetleri arasındaki mesafe yaklaşık 50 metre. Arazi oldukça zorlu, iş makineleri şu anda yol açıyor ve daha sonra cenazelerin nakli gerçekleştirilecek" diye ekledi. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Dallı, bu tür durumların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin