Kastamonu Ilgaz Dağı'nda Yarıyıl Tatili Coşkusunu Yaşayan Aileler Eğleniyor

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda yarıyıl tatili nedeniyle aileler, karne hediyesi olarak kayak yapmaya geldi. Yetişkinler ve çocuklar birlikte eğlenceli anlar geçiriyor.

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda Yarıyıl Tatili Coşkusunu Yaşayan Aileler Eğleniyor
Kastamonu Ilgaz Dağı'nda yarıyıl tatili nedeniyle aileler, karne hediyesi olarak kayak yapmaya geldi. Yetişkinler ve çocuklar birlikte eğlenceli anlar geçiriyor.
Google News'te Abone Ol

Kastamonu Ilgaz Dağı'nda yarıyıl tatili dolayısıyla aileler, çocuklarına karne hediyesi vermek amacıyla kayak merkezine akın etti. Ankara'dan gelen Yasemin Kuru, "Çocuklarımıza karne hediyesi olarak Ilgaz Dağı'na geldik. Arkadaş grubuyla birlikte buradayız ve çok eğleniyoruz" dedi. Çorum'un İskilip ilçesinden gelen Ahmet Demirci ise, "Annemler bizi karne hediyesi olarak Ilgaz Dağı'na getirdi. Burayı çok beğendim, herkese gelmelerini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

Emine Demirci de, "Kar tatili için geldik ve çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Hava soğuk ama bu durum eğlencemizi etkilemiyor" dedi. Ilgaz Dağı Yurduntepe Kayak Merkezi'nin işletmecisi Sebahattin Kırcıoğlu, "Şu anda güzel bir kar yağışı var ve gelen misafir sayımız her geçen dakika artıyor. Kar yağışı ile birlikte pistlerin durumu oldukça iyi. Kar kalınlığı ortalama 50-60 santimetre civarında. Bugün yarıyıl tatilinin ilk günü, karne hediyesi vermek isteyen tüm aileleri Ilgaz Dağı Yurduntepe Kayak Merkezi'ne bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin