Kastamonu’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CHP’li belediyeleri su sorunları nedeniyle eleştirdi.

Kastamonu’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CHP’li belediyeleri su sorunları nedeniyle eleştirdi.
Google News'te Abone Ol
Kastamonu’da düzenlenen bir etkinlikte konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CHP’li belediyelere yönelik su sorunları hakkında sert eleştirilerde bulundu. Yumaklı, "Gelişmeler bu kararlılıktaki haklılığı bir kez daha ortaya koymuştur" dedi. Ayrıca, Nusaybin-Suriye sınırındaki Türk bayrağına yapılan saldırıya da değinerek, bayrağın önemine vurgu yaptı.

Bayrağın Önemi

Yumaklı, Türk bayrağının sadece bir sembol olmadığını, uğruna şehitler verildiğini belirtti. "Dünyanın hiçbir yerinde, bizim ülkemizden başka bir bayrağa bu kadar önem atfedilmez" diyen Bakan, bayrağa duyulan saygının Türkiye için büyük bir değer olduğunu vurguladı. Terörle mücadele konusuna da değinen Yumaklı, "Türkiye, terörsüz bir ülke hedefi ile hareket ediyor" şeklinde konuştu.

Kastamonu'ya Yapılan Yatırımlar

Kastamonu’ya son dönemde yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Bakan Yumaklı, 250 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinin tamamlandığını ve 29 Aralık’ta hizmete girdiğini aktardı. Ayrıca, Araç-İhsangazi Organize Sanayi Bölgesi için imar planlarının hazırlandığını ifade etti. Kastamonu Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin de bu yıl yatırım programına alındığını belirtti.

Su Problemleri ve Eleştiriler

Son dönemde yaşanan su problemleri ile ilgili olarak CHP’li belediyeleri eleştiren Yumaklı, "Çöp, çamur, çukur ve susuzluk gibi sorunlar maalesef gündemde" dedi. Bu sorunların vatandaşları mağdur ettiğini belirten Bakan, belediyelerin hizmetteki eksikliklerine dikkat çekti. "Hizmet, lafla geçirecek bir zaman değil" diyerek, belediyelere çağrıda bulundu.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin